7.23.2013

Tour of Lakes




We have been secretly planning a swimming adventure for this weekend and we are finally ready to release details for anyone who wants to follow our progress or join in.

The "Tour of Lakes" will take place this Saturday July 27, 2013.  It will be an all day trip consisting of swimming 1 mile in eight lakes starting at Causey Reservoir in Weber County and finishing at Utah Lake in Utah County.

Anyone is welcome to join us for all, or part, of the adventure.  The schedule of our stops is posted below and a more detailed plan with maps and other information can be found here. If anyone wants to come along for the whole adventure, we may have a few seats left.  Otherwise you would have to provide your own transportation.  If you just want to meet up with us at one (or a few) stops, you should be able to figure out where we are based on the schedule and maps.

This is meant to be a social event and not a competition.  However, we will be very strict with the 30-45 minute swimming time limit at each stop so that we can make all eight lakes before it gets dark.  We have one scheduled lunch break and will celebrate our accomplishment with dinner following our last swim at Utah Lake.

For those who would like to follow our progress online, we will post a SPOT GPS tracking page and will also be posting regular updates on Facebook, Twitter and Instagram with the hashtag #touroflakes.


Schedule
7:00am
Start swim at Causey Reservoir
8:00am
Leave for Pineview (30 min drive)
8:30am
Arrive at Pineview
9:30am
Leave for East Canyon (1 hr drive)
10:30am
Arrive at East Canyon
11:30am
Leave for Echo (30 min drive
12:00pm
Arrive at Echo
1:00pm
Lunch break in Coalville
2:00pm
Leave for Rockport (30 min drive)
2:30pm
Arrive at Rockport
3:30pm
Leave for Jordanelle (45 min drive)
4:15pm
Arrive at Jordanelle
5:15pm
Leave for Deer Creek (30 min drive)
5:45pm
Arrive at Deer Creek
6:45pm
Leave for Utah Lake (30 min drive)
7:15pm
Arrive at Utah Lake
8:15pm
Dinner!
Total Driving Time
4 Hours
Total "At the Lake Time
8 Hours
Lunch Break
1 Hour
Total Time
13 Hours

Leave a comment below or send me an email at joshuakgreen@gmail.com if you are interested in participating.

No comments: